Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Vicovu de Sus, au intervenit sâmbătă, 1 augist, cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din orașul Vicovu de Sus.

Incendiul a fost anunțat la ora 4:03.
Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, la sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la două anexe gospodărești, cu pericol de propagare la casa de locuit a proprietarului, precum și la o locuință învecinată, aflată la doar un metru distanță de construcțiile cuprinse de flăcări.
Incendiul a fost lichidat la ora 06:00.
Au ars un adăpost de animale pe o suprafață de aproximativ 65 mp, o magazie pe 35 mp și bunuri din gospodărie. În incendiu au pierit trei cai, o vacă și un porc.
Incendiul a izbucnit din interiorul adăpostului de animale, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la conductori electrici cu improvizații.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat cele două case de locuit, cu bunurile aferente.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.