De vineri până duminică (17-19 ianuarie) Vatra Dornei a fost gazda celei de-a treia etape a Cupei Mondiale la sanie pe pistă naturală.
În total, 12 națiuni au fost prezente la start: Marea Britanie, Brazilia, Argentina, Rusia, Italia, Cehia, Polonia, Kazahstan, Turcia, Austria, Germania și România.

În acest an, aurul a fost revendicat de către italieni, astfel: la simplu feminin: Greta Pinggera (ITA); la simplu masculin: Alex Gruber (ITA) și la dublouri: Patrick Pigneter/Florian Clara (ITA).

La eveniment au fost prezenți și ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, președintele Federatiei Române de Bob și Sanie, Sorin Buta, vicepreşedintele Federaţiei Internaţionale de sanie, Peter Knauseder, precum și deputatul Angelica Fădor, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, dar și prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan.

„Felicitări tuturor sportivilor și, în special, celor care au obținut și puncte în etapa de pe Pârtia Bucovina și vă așteptăm cu drag și anul viitor! Felicitări Clubului Sporturilor de Iarnă pentru organizare, precum și tuturor celor care și-au adus aportul la reușita evenimentului”, a transmis primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.