Mai multe familii cu o situație financiară precară și ai căror copii sunt încurajați și susținuți să meargă la școală au primit din partea jandarmilor suceveni rechizite, articole de îmbrăcăminte, produse de igienă și alimente.

„Pentru unii copii începerea școlii reprezintă atât un motiv de bucurie, dar și unul de neliniște. Din cauza perioadei în care ne aflăm, cei vulnerabili au devenit și mai expuși greutăților. Sunt situații în care, deși muncesc din greu, unor părinți le este foarte dificil să asigure hrana zilnică și totodată să găsească soluții pentru rechizite, haine și îmbrăcăminte pentru toți copiii.

Într-o localitate din județul Suceava, o fată de 16 ani pe nume Sidonia, locuiește alături de cei 5 frați și de părinții lor foarte muncitori. Sunt copii iubiți, îngrijiți, cărora le place mult să meargă la școală și care au rezultate foarte bune la învățătură. Întrucât școala este locul unde Sidonia și frații ei dobândesc încrederea că pot avea un viitor altfel, la începutul lunii octombrie, jandarmii suceveni s-au mobilizat pentru achiziționarea unui laptop care să-i ajute pe copii la teme și la cursurile online. De asemenea, jandarmii le-au oferit acestora ghiozdane cu rechizitele necesare, alimente și produse de igienă”, transmite un comunicat al IJJ Suceava.

Potrivit sursei citate, totodată, în această perioadă, alte trei familii cu o situație financiară precară și ai căror copii sunt încurajați și susținuți să meargă la școală, s-au bucurat de vizita jandarmilor suceveni care le-au dăruit rechizite, articole de îmbrăcăminte, produse de igienă și alimente.

 

„Suntem fericiți atunci când reușim să fim alături de cei care au nevoie de ajutor și ne dorim mereu să avem resursele necesare care sa ne permită să oferim sprijin celor din jurul nostru”, mai transmite comunicatul IJJ Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.