Lucrările de reabilitare stradală continuă în tot municipiul Suceava. Anunțul a fost făcut de către viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi, care a fost la fața locului și a inspectat lucrările executate. Potrivit acestuia, lucrările sunt în grafic, iar muncitorii sunt supravegheați îndeaproape de reprezentanții Primăriei.


„Dacă în Obcini se lucrează în ritm susținut pe strada Măgurei și ne apropiem de final cu lucrările de pe strada Viitorului, nu pot spune același lucru despre zona centrală unde, pentru a impulsiona lucrările de pe străzile Meseriașilor și Plăieșilor, s-a decis înlocuirea constructorului și suplimentarea forței de muncă!”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi.

Potrivit acestuia, se mai lucrează pe străzile: Zorilor – în George Enescu, Grigore Ureche, Stejarului, Ion Neculce, Vișinilor – în Zamca, Anastasie Crimca, T. Ștefaneli – în zona centrală și pe străzile Tineretului, Grigore Antipa, Iacob Zadik și Putna – în cartierul Burdujeni.

„Foarte important, echipele rămân în toate cartierele și vor începe lucrările și pe alte străzi, odată ce se vor finaliza cele deja începute! P.S.: solicităm cetățenilor să respecte restricțiile de circulație dispuse în zonele unde se efectuează lucrări!”, a adăugat viceprimarul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.