Marian Andronache, liderul PMP Suceava, are parte în ultima perioadă de tot mai multe reacții din partea celor care, altădată, îi făceau campanie electorală și îi lăudau parcursul politic, dar pe care el a avut grijă să îi desființeze.

După ce plângerile penale la adresa sa au început să curgă, se pare că Marian Andronache a înțeles că gluma s-a îngroșat și a luat atitudine. Astfel, acesta a căutat o Casă de Avocatură din București (SPRL CREȚU ȘI ASOCIAȚII) care să îl călăuzească pe drumul justiției, drum ce pare că urmează a fi destul de bătătorit.

Potrivit primelor informații obținute pe surse, acuzațiile ce i se aduc lui Marian Andronache ar fi destul de grave și ar include și alte persoane din PMP Suceava.

Totodată, dovezile celor care au depus acele plângeri penale par a fi destul de solide.

Evident, până la proba contrarie,  Marian Andronache beneficiază de prezumția de nevinovăție, însă dacă este atât de nevinovat, de ce are nevoie de avocați de la București?

Suceava, orașul căruia a vrut să îi fie primar, chiar nu are un avocat pe măsura șefului panseluțelor, Marian Andronache?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.