Luni, 3 februarie, în jurul orei 12.45, G.N., de 32 ani, din comuna Stulpicani, în timp ce conducea autoturismul, VW Touran pe DJ 177 A, din comuna Stulpicani, având direcţia de deplasare Stulpicani către Frasin, ajungând la intersecţia cu strada Sub Arşiţă, a efectuat un viraj spre stânga, neacordând prioritate de trecere autoturismului VW, condus de către C.Ș., de 22 ani, din comuna Stulpicani, care circula dinspre Frasin. După impact  autoturismul VW Touran a fost proiectat în şanţ, iar autoturismul VW Touareg s-a izbit de un parapet de beton.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în ambele cazuri fiindu-le recoltate mostre biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie din sânge.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovăţia aparţine, atât conducătorului auto G.N., care nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul care avea acest drept, cât şi conducătorul auto C.Ș. care circula cu viteză peste limita legală.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.