Comuna Poiana Stampei are în dotare, începând de miercuri, 23 decembrie, un tractor nou TAGRO 102 dotat cu lanțuri, lamă de deszăpezire și freză pentru zăpadă. Anunțul a fost făcut de către edilul comunei, inginerul Viluț Mezdrea, care a precizat că utilajul a fost achizitionat de la SC MAVI PROD SRL REGHIN și este unul dintre cele mai performante utilaje de producție românească.

„Acest tractor vine în completarea parcului auto aflat în dotarea Primăriei și ne propunem ca, alături de buldoexcavator, autogreder, camion cu sărăriță, să fim mult mai eficienți în acțiunile de deszăpezire a drumurilor comunale pe timp de iarnă”, a declarat primarul Viluț Mezdrea.

Edilul a subliniat că valoarea achiziției este de 250.000 de lei fără TVA și a fost asigurată din bugetul local al comunei Poiana Stampei.

„Anul viitor ne propunem sa achiziționăm și alte accesorii pentru tractor, necesare întreținerii drumurilor comunale, respectiv freză pentru cosit șanțuri, mătură rotativă pentru curățarea drumurilor etc., precum și accesorii necesare muncilor agricole, respectiv o remorcă cu două axe, o coasă, o greblă etc.”, a conchis primarul comunei Poiana Stampei, inginerul Viluț Mezdrea.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.