Marți dimineață, pe Stadionul Areni din Suceava, a fost deschis turneul internațional de fotbal pentru tineri sub 16 ani „Patru regiuni pentru Europa”. Deschiderea a fost făcută de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, în prezența reprezentanților regiunilor Schwaben, Mayenne și Cernăuți.
Președintele Gheorghe Flutur a deschis, oficial, turneul de fotbal și a declarat că acesta face parte din proiectele derulate în comun de cele patru regiuni partenere, fiind un proiect care unește.
„Bun venit la Suceava, în Moldova, în România! Astăzi, 6 august 2019, am onoarea să deschid oficial turneul Internațional de fotbal pentru juniori „Patru Regiuni pentru Europa”, a XVIII-a ediție. Declar deschis turneul de fotbal și le urez succes tuturor participanților. Domnilor președinți, vicepreședinți, parteneri ai județului Suceava, vreau să spun că sportul și cultura pot uni și mai mult Europa. Asta facem de 18 ani. Succese tinerilor care ne reprezenta zilele acestea în sport si cultură”, a transmis Gheorghe Flutur.
La rândul său, viceprimarul Lucian Harșovschi a spus că municipalitatea suceveană a sprijinit acest turneu punând la dispoziție un teren cu gazon bun și a urat ca cea mai bună echipă să câștige.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.