Joi, 29 august, în jurul orei 20.51, Ionuț Daniel D.,  în vârstă de 28 de ani, din comuna Ibănești, județul Botoșani, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, pe D.N 17, din direcția Ilișești spre municipiul Suceava, la km 242 + 550 m, s-a angajat neregulamentar în efectuarea unei depășiri, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW, condus regulamentar pe direcția municipiul Suceava spre comuna Ilișești, de către  Gheorghe L., în vârstă de 60 ani, din comuna Berchișești.

În urma impactului a rezultat decesul ambilor ocupanți ai autoturismului marca VW, respectiv a conducătorului auto Gheorghe L. și a pasagerei ce se afla pe scaunul din dreapta față,  Elena L., de 67 ani, din comuna Berchișești, precum și vătămarea corporală a numiților Ionuț Daniel D., conducătorul autoturismului marca BMW ani,  Paula D., de 25 ani, din comuna Ibănești, județul Botoșani, aflată pe scaunul din dreapta în calitate de pasageră precum și a minorilor: o fetițp, aflată pe dispozitivul special de retenție montat pe bancheta din spate și un băiețel, de 2 ani, aflat pe bancheta din spate.

Traficul rutier a fost restricționat pe ambele sensuri de mers.

Cele 4 victime au fost conduse la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului „Sfântul Ioan cel Nou” de la Suceava, unde au fost diagnosticate după cum urmează:  Ionuț Daniel D.: t.c.c. și „traumatism abdominal”;  Paula D.: t.c..c,; băiețelul:„contuzie coloană cervicală”, „traumatism cranio cerebral” și „contuzie toraco abdominal stângă”;

Cu privire la minoră, facem precizarea că nu deținem în prezent datele de identificare necesare, dat fiind faptul că aceasta este născută în Marea Britanie și nu figurează în evidențele bazelor  de date ale Poliției Române urmând ca acestea să fie stabilite pe parcursul cercetărilor.

 Ionuț Daniel D. a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, iar ulterior i-au fost recoltate probe de sânge la Spitalul Județean Suceava, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor  de ,,vătămare corporală din culpă” și „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.