Astăzi, Primăria Municipiului Suceava a premiat doi dintre sportivii importanți ai orașului nostru, pentru rezultatele deosebite obținute în Campionatele de Culturism și Fitness. 
Potrivit viceprimarului Lucian Harșovschi, Dorel Toma a obținut titlul de Campion European Absolut la Campionatele Europene de Culturism din Spania, locul I masters 40-46 ani, categoria +100 kg la Campionatul Național de Culturism și Fitness desfășurat la Sibiu și locul III la Balcan Championships seniori și masters, categoria +100 kg, desfășurat la Drobeta Turnu Severin.
De asemenea, Mihai-Cristi Tcaciuc a obținut locul II la Balcan Championships seniori, categoria 90 kg, desfășurat la Drobeta Turnu Severin.
„Încurajăm progresul și performanța sportivă! Sportul ajută la dezvoltarea individuală, dar conduce și la remarcarea și recunoașterea orașului nostru în contexte pozitive. Îi felicităm pe cei doi campioni suceveni pentru rezultatele obținute, le mulțumim că au reprezentat Suceava cu succes și le urăm mult noroc în competițiile viitoare!”, a transmis viceprimarul Lucian Harșovschi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.