În dimineața zilei de marți, 5 aprilie, în jurul orei 11:30, un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească din comuna Sadova.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Câmpulung Moldovenesc cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2.

La sosirea echipajelor ardeau o anexă gospodărească și acoperișul casei de locuit cu pericol de propagare la întreaga locuință și la casa învecinată.

Pe timpul intervenției pompierii paramedici SMURD au acord primul ajutor pentru o femeie în vârstă de 66 de ani care a suferit un atac de panică. Ulterior aceasta a fost transportată la spital.

Au ars anexa gospodărească și bunurile din interior, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați și acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 160 de metri pătrați. S-au degradat tencuiala locuinței pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați și tâmplăria din PVC. În incendiu au pierit patru iepuri.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un aparat tehnologic lăsat sub tensiune.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.