Duminică, 3 martie, în jurul orelor 3:30, o patrulă de ordine publică a Poliției Locale Suceava, Serviciul Ordine Liniște Publică și Pază nr.1, aflându-se în serviciul de patrulare pedestră, în zona bulevardului Ana Ipătescu, a surprins un grup de trei  persoane care efectuau acte de vandalism asupra autovehiculelor parcate pe str. Ion Vodă Viteazul.

La vederea polițiștilor locali, unul dintre cei în cauză, a luat-o la fugă printre blocuri, ceilalți doi fiind prinși auspra faptului și conduși la sediul Poliției Locale. Ulterior, patrula auto a reușit să-l prindă și pe al treilea, în zona esplanadei Casei de Cultură, în timp ce încerca să se ascundă.

În urma verificarilor efectuate s-a stabilit că cei trei sunt P.C.F., de 21 ani, din com. Hânțești, C.G.P., de 22 ani, din com. Adâncata și L.V.A. de 17 ani, din com. Valea Moldovei, provocând pagube la 9 autovehicule parcate.

În vederea continuării cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, susnumiții au fost predați Poliției Municipiului Suceava.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.