Joi, 21 mai, în jurul orelor 21:29,  Adrian B., de 18 ani, din municipiul Rădăuți, conducea autoturismul marca BMW, pe str. Calea Bucovinei din municipiul Rădăuți, având direcția de deplasare dinspre centrul municipiului Rădăuți spre Milișăuți.

Ajungând în dreptul unui imobilul susnumitul a pătruns în mod nejustificat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Audi A4, condus din sens opus de Maria T., de 25 ani, din municipiul Rădăuți.

În autoturismul Audi A4, se mai aflau în calitate de pasageri G.S., de 20 de ani, din mun. Rădăuți și o minoră de 5 ani.

În urma coliziunii au rezultat avarii la ambele autoturisme și vătămarea corporală a patru persoane, care au fost transportate cu ambulanțele sosite la locul accidentului la Spitalul Municipal Rădăuți unde, în urma investigațiilor medicale li s-au stabilit următoarele diagnostice:

– Maria T.– fractură glezna dreaptă;

– G.S. – fractură femur drept;

– fetița de 5 ani – traumatism facial ușor;

– Adrian B. – traumatism ușor prin accident rutier.

Conducătorul auto Adrian B. a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei.

Maria T. nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest, însă i s-a recoltat o probă de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.