Cele 4 căsuțe de tip familial din cadrul Centrului de Servicii Multifunctionale pentru Copilul Aflat în Dificultate din Gura Humorului au o înfățișare proaspătă și mai prietenoasă pentru copiii care învață si locuiesc aici, după ce o echipă de 24 de angajați din Continental Automotive Iași, a ales să folosească timpul și bugetul pe care-l avea alocat activităților de echipă, pentru a împrospăta imaginea celor 4 căsuțe de tip familial pentru copiii cu dizabilități.

Din cele 2 zile alocate pentru team building, angajații Continental Automotive, au folosit o zi întreagă pentru a vopsi stâlpii și gardul care delimitează perimetrul caselor, pentru a recondiționa băncile din interiorul curții și balustradele metalice care mărginesc rampele de acces în cele 4 clădiri, pentru a-i învăța pe copii despre importanța reutilizării și reciclării materialelor prin confecționarea unor decorațiuni pentru curte și pentru a înlocui o parte din echipamentul centrului.


Marius Onofrei, coordonatorul acțiunii, spune că activitățile pe care el și colegii săi le-au desfășurat împreună cu copiii, le-au adus multe satisfacții, iar grija față de comunitate face parte din setul de valori care unește echipa pe care o coordonează.


„Activitățile organizate ne-au ajutat să ne cunoaștem mai bine, ne-au unit echipa mai mult, ne-au făcut să fim mai empatici și să vedem bucuria în lucrurile mărunte. Am trăit un sentiment extraordinar să vedem cât de dornici au fost să ne dea o mână de ajutor și cu câtă bucurie au primit cadourile din partea noastră. Am fost întâmpinați cu bunătate și afecțiune de copiii de la centru, ceea ce ne-a determinat să lucrăm cu multă plăcere si cu zâmbetul pe buze pe tot parcursul activităților”, a declarat unul din angajații veniți la Gura Humorului.

De departe activitatea preferată a celor mici a fost numărul de magie pregătit de unul din voluntari.

„Împreună am reușit să facem o călătorie într-o lume magică, iar copiii au fost foarte curioși să descopere cum am reușit să fac trucurile” a declarat magicianul Alex.

„Apreciem în mod deosebit implicarea Continental Automotive Iași într-o acțiune de voluntariat care nu numai că oferă mai multă culoare și lumină spațiului în care locuiesc copiii noștri, dar va rămâne întipărită pentru totdeauna în memoria lor, și în același timp, mulțumim tuturor și fiecărui voluntar în parte pentru modul în care au ales să lucreze în echipă și să fie un exemplu pentru fiecare dintre noi”, a transmis directorul executiv Nadia Crețuleac.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.