La data de 18 noiembrie, în jurul orelor 06:15, patrula auto a Poliţiei Locale a surprins un individ care tăiase cablul de alimentare al instalaţiilor luminoase din parcul central al municipiului Suceava. În urma controlului bagajelor s-a constatat că individul avea asupra sa o foarfecă, 15 m de cablu electric şi 6 becuri economice. (provenienţa becurilor nu putut fi stabilită). Odată legitimat s-a stabilit ca acesta se numeşte B.V., în vârstă de 40 ani, cu domiciliul în sat Plavalari, com Udeşti, jud Suceava. În urma controlului corporal, s-au găsit asupra sa şi două bancnote de 100 euro false. Sus numitul a fost predat poliţiei municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii de furt şi distrugere.

Bărbatul se face vinovat și pentru îscrieri cu caracter pornografic pe diferite obiective din spațiul public. Potrivit polițiștilor locali suceveni, bărbatul își făcea veacul prin centrul Sucevei, mai ales în locurile populate de mulți copii și adolescenți.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a fost observat foarte mult în jurul unităților școlare.

Reprezentanții Poliției Locale au precizat că susnumitul a fost tot mai prezent în zona Esplanadei Casei de Cultură, în special la balurile bobocilor organizate de liceele din oraș, unde polițiștii locali l-au interceptat și legitimat. Prin comportamentul său bărbatul lăsa să se înțeleagă că urmărește (racolează) persoanele de sex feminin participante la astfel de evenimente, iar în unele situații, le aborda verbal, fără a avea vreo reținere față de polițiștii locali prezenți în zonă.

Bărbatul a mai fost văzut și în apropierea Școlii Generale nr.1, unde, pe pereții unui chioșc a lăsat scris mesajul: „Fetele virgine… care doresc să întrețină cu el perversiuni sexuale îl pot contacta”. Aici a atașat și umărul de mobil.

Polițiștii locali au mai informat că bărbatul își schimbă des modul în care arată, prezentându-se diferit mereu: cu barbă, fără barbă, îmbrăct elegant sau sport.

 

 

 

 

One Response

  1. Paris_Kratch

    Banuiesc că veți trece în curând la reproducerea textelor mobilizatoare din wc-urile ecologice și nu numai! E pe stilul dvs.,de dreapta,subiectele sunt zemoase,de ce nu?
    Că multă minte în cap iți trebuie să publici ce ați publicat mai sus…
    Este adevărat că este concurență mare la gazetele de perete ale poliției,așa-zisele ziare locale,digitale,mai ales,dar orșicât…

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.