Modernizarea pieței agroalimentare din cartierul sucevean George Enescu ar urma să fie gata peste 24 de luni, după cum a anunțat viceprimarul sucevean Lucian Harșovschi.

După modernizarea Pieței Centrale și a celei din Burdujeni, demarăm modernizarea Pieței Mici, așa cum este ea cunoscută de suceveni!
Noutatea este că proiectul prevede atât realizarea unei parcări subterane cu 67 locuri, precum și a unei construcții noi pentru spațiile comerciale, valoarea totală a proiectului fiind de 10.248.463 lei.
Am toată încrederea în asocierea S.C. S.U.C.T. S.A. – S.C. LOIAL IMPEX S.R.L. – S.C. DON PROIECT S.R.L., că va realiza lucrări de calitate și că, dacă finanțarea va fi asigurată prompt, le va finaliza înainte de termenul stabilit, respectiv 24 de luni”, a transmis Lucian Harșovschi.

Viceprimarul sucevean a ținut să precizeze că pe toată durata lucrărilor se va pune la dispoziția comercianților o suprafață de 1500 mp, pentru ca aceștia să nu-și întrerupă activitatea iar sucevenii să aibă posibilitatea de a cumpăra produse agroalimentare proaspete.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.