Viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi a anunțat care este programul acțiunilor de cosit a spațiilor verzi pentru săptămâna 18-22 mai 2020. Astfel, acesta a subliniat că prima echipă lucrează în  cartierul Burdujeni după următorul program: luni și marți pe străzile Iacob Zadik, Grigore Antipa, Calea Unirii și Cuza Vodă; miercuri pe Calea Unirii și pe Calea Burdujeni; joi pe Calea Unirii, Calea Burdujeni, și pe strada Păcii; și vineri pe străzile Păcii, Prieteniei,  Tineretului, Eroilor și Amurgului.

Cealaltă echipă se ocupă de spațiile verzi din cartierul George Enescu, după următorul program: luni și marți pe Bulevardul George Enescu și pe Aleea Lalelelor; miercuri pe Aleea Lalelelor; joi pe Aleea Jupiter; și  vineri pe Aleea Jupiter și pe Aleea Lalelelor.

„Acțiunile vor avea continuitate până în toamnă, în toate cartierele din municipiu, în funcție de condițiile meteo.
Dacă doriți să aflați când vor ajunge în zona în care locuiți, puteți întreba reprezentanții asociațiilor de proprietari sau suna la numărul de telefon 0230212696, interior 254”, a subliniat viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.