Cel mai mare spațiu de joacă din municipiul Suceava este situat pe strada Amurgului din cartierul Burdujeni, în apropiere de Școala cu clasele I-VIII Nr. 11. Noul loc de joacă are o suprafata de 660 mp și este protejat cu gard. De asemenea, locul de joacă este dotat și cu supraveghere video.

Potrivit primarului municipiului Suceava, Ion Lungu, acest loc de joacă a fost făcut în cadrul proiectului de bugetare participativă.

„Locul de joacă este pentru toți. Avem dotări pentru toate vârstele, inclusiv aparate de fitness, mese de șah și masă de ping-pong. De asemenea, aici este și o cișmea. Aici este un număr mare de copii care sper să se bucure din plin de acest loc de joacă”, a spus primarul Ion Lungu.

Edilul a mai spus că spațiul de joacă are program zilnic între orele 7:00 și 22:00, acest lucru fiind pentru a evita vandalizarea investiției făcută de Primăria Suceava.

La inaugurarea locului de joacă au luat parte primarul Ion Lungu alături de cei doi viceprimari ai municipiului Suceava, Lucian Harșovschi și Marian Andronache, precum și clovnul Bobo. De asemenea, deși evenimentul a avut loc la ora 9:00, zeci de copii au fost prezenți la distracție, alături de părinți și bunici. Edilul Ion Lungu i-a îmbrățișat pe copii și i-a salutat pe adulți.

Clovnul Bobo le-a împărțit celor mici napolitane și baloane, iar colega sa de echipă i-a pictat pe față pe copii.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.