Astăzi, 08.12.2020, SDN Câmpulung a informat Instituția Prefectului – județul Suceava, că pe toate sectoarele de drum național din administrare se circulă normal pe un carosabil umed cu porțiuni uscate. Se înregistrează ninsori slabe în zonele înalte din pasul Tihuta și Mestecanis. SDN Câmpulung a acționat pentru prevenire polei pe toate sectoarele de drum național din administrare. Stocul de sare este 4360 to și nisip 360 to. Din cele 5 baze de deszăpezire și 3 puncte de sprijin se va acționa cu 33 utilaje închiriate și 5 utilaje proprii.

SDN Suceava a informat că până în prezent pe sectoarele de drum național din administrare s-a acționat cu 35 de autovehicule și utilaje proprii/închiriate și s-au răspândit 81 tone sare. În momentul de fata se intervine pe toate DN urile, toate sunt în acest moment la negru.

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Suceava a informat că pentru prevenirea si combaterea poleiului, pe sectoarele de drum din administrare, s-a intervenit cu 21 utilaje și s-au împrăștiat 176 to de material antiderapant. Carosabilul este umed, pe alocuri cu polei. Temperaturile sunt cuprinse între -3 grade și -7 grade în zona de munte.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.