Foresta Suceava a pierdut meciul cu Dinamo cu scorul 4-0, iar oaspeții s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Atmosfera a fost electrizantă în meciul de pe Areni încă de la începutul partidei, când inmul Bucovinei „Cântă cucu-n Bucovina” a fost acompaniat de luminițele de la telefoanele mobile.

Fundașul stânga al dinamoviștilor, Ricardo Grigore, în minutul 9 a deschis scorul după ce a lovit mingea extrem de bine, balonul mergând exact în vinclu.

Sucevenii nu au avut noroc la finalizare, mingea nevrând cu niciun chip să intre în poarta oaspeților. Maticiuc în minutul 14 și Alex Marin în minutele 38 și 52 îl fac mare pe portarul Straton care a scos cele trei mingi de pe linia porții.

După pauză, în minutul 62, Robert Moldoveanu trimite o pasă ideală, iar din câtiva metri Perovic marchează cu o execuție acrobatică.
Dinamoviștii punctează din nou în minutul 70 după ce Moldoveanu își trece numele pe lista marcatorilor după ce a pus latul la o pasă de la Brito.

Cu trei minute înainte de fluierul final, după ce publicul sucevean se îndrepta spre porțile de ieșire din stadion, Perovic face „dubla”.

La final, antrenorul Petre Grigoraș, a declarat că scorul este cam sever, în condițiile în care sucevenii au avut trei mingi care au refuzat să intre în poartă.

Trebuie să-i felicităm pe oaspeți pentru victorie și calificare. Cred că pe undeva era normal. S-a văzut diferența de valoare și de experiență. Puțin cam sever scorul. Publicul cred că a apreciat și încercarea noastră de a ne ridica la nivelul adversarului. Nu a trebuit să-i motivez prea mult. Pentru unii e o rampă de lansare un astfel de meci, pentru alții e poate unic în viață să joace în nocturnă contra unui adversar ca Dinamo”, a declarat Petre Grigoraș la finalul meciului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.