Locul de joacă din Parcul Central al municipiului Suceava a fost inaugurat joi, 24 septembrie, de către primarul Ion Lungu și de viceprimarul Lucian Harșovschi. Din cauza pandemiei de coronavirus la eveniment nu au putut lua parte și cei cărora le este destinată această investiție: copiii, însă, cu siguranță, se vor putea bucura de acest loc de joacă modern după ce acest virus periculos se va fi sfârșit.

„Facem această inaugurare a unei investiții importante pentru noi. Această investiție este gratuită pentru municipalitate, fiind făcută de operatorii de salubrizare menajeră Ritmic și Diasil, în baza contractului. Eu mi-aș permite să spun că este un loc de joacă frumos și colorat, însă verdictul va fi dat de copiii care îl vor utiliza”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Acesta a explicat că locul de joacă ocupă 610 metri pătrați din suprafața Parcului Central, din care 400 de metri suprafață cauciucată și o înălțime de 9 metri, 3 niveluri, 7 intrări și 12 ieșiri și este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani. De asemenea, Ion Lungu a precizat că în acest loc de joacă pot să se joace concomitent 150 de copii.

Edilul Sucevei a anunțat că vineri, 25 septembrie, va fi inaugurat și noul spațiu de joacă din cartierul Burdujeni, de pe strada Cuza Vodă.

Reamintim că anul trecut au fost inaugurate alte două locuri de joacă moderne, unul în cartierul Obcini și celălalt în Burdujeni, pe strada Amurgului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.