O echipă a SAS Suceava, împreună cu purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul șef Ionuț Epureanu, i-au făcut o surpriză unui băiețel din cartierul Burdujeni.

Iannis Matei Dumitrașcu este un băiat din cartierul Burdujeni care ieri a împlinit 10 ani. În plus, este un elev de nota 10 a cărui dorință (cel puțin acum) este de a deveni polițist.

Ieri și-a organizat ziua de naștere cu câțiva colegi și învățătoarea sa.

„Părinții ne-au rugat să îi facem o surpriză și nu poți sa refuzi un copil.

Momentul s-a transformat însă intr-o surpriză pentru toți, inclusiv pentru noi”, a transmis comisarul șef Ionuț Epureanu.

Acesta a adăugat că în fața blocului în care locuiește Iannis și unde au mers venit cu autospeciala Serviciului de Acțiuni Speciale s-au adunat atât sărbătoritul, familia acestuia, învățătoarea și invitații, dar și ceilalți copii și chiar adulți din blocurile din zonă. Hărmalaie, copii bucuroși, atmosfera zilelor de naștere de altă dată când nu existau gadgeturi.

„Partea cea mai bună a fost că părinții sărbătoritului au mutat platourile cu prăjituri afară.

Ca polițiști ne-am simțit fericiți pentru ca am putut oferi micuțului un moment pe care și-l dorea, dar în egală măsura că am recreat involuntar atmosfera simplista dar plină de entuziasm de altă dată: ziua de naștere din fața blocului unde participă și se bucura toată lumea”, a conchis purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.