În seara zilei de miercuri, 14 octombrie, în jurul orei 19.10 Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că un minor în vârstă de 4 ani din comună Bosanci a dispărut în condiţii suspecte. S-a stabilit faptul că minorul a plecat în jurul orei 16:00 la o familie învecinată însoțit de 2 căței. Ulterior, mama acestuia, observând că temperaturile scad a vrut să îi ducă un articol vestimentar, în acel moment constatând că nu se afla la familia respectivă. Inițial familia minorului a făcut verificări în zonă, însă, ulterior, a sesizat poliţia. În regim de urgenţă s-a constituit grupa de coordonare la nivelul Poliţiei Municipiului Suceava în baza Dispoziţiei nr. 44/2007 fiind cooptate forţe suplimentare pentru căutări. În zonă, unde există și lanuri de porumb au fost deplasaţi 18 poliţişti, sprijiniți de 4 jandarmi. La faţa locului a fost deplasat şi echipaj cu camera de temoviziune din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și grupele de câini de urmă, autoritățile locale implicând şi voluntari.
În jurul orei 21:10 un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei de Poliție Rurală Scheia l-a identificat pe minor în zona Moara Nica, la aproximativ 4,5 km de locul dispariției. Minorul era într-o stare psihico-fizica bună și a fost evaluat medical. 

Trebuie precizat că pentru găsirea băițelului, pe lângă autorități, s-au mobilizat primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, și o mulțime de oameni din localitate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.