Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a informat că Zona de Agrement amenajată pe malul râului Suceava va fi funcțională la sfârșitul lunii septembrie. Potrivit edilului, proiectul „Revitalizare maluri râul Suceava” se află în faza de finalizare.

„Municipalitatea va prelua gestionarea acestei Zone de Agrement, asigurând paza și întreținerea bazei din punct de vedere a spatiilor verzi, instalații pentru irigare, instalații de iluminat, etc. Aceste servicii vor fi externalizare, municipalitatea nedispunând de personal muncitor suficient la Direcția Domeniului Public”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Edilul a subliniat că, prin acest proiect, pe o suprafață de 15 hectare, s-au realizat următoarele amenajări și dotări:
spații verzi, alei pietonale, piste pentru bicicliști, sistem iluminat, sisteme irigație, Wi-Fi, mobilier urban, un teren de tenis de câmp, două terenuri badminton/volei, o platformă fitness/yoga, precum și o platformă pentru evenimente culturale.

Valoarea lucrărilor realizate la acest proiect este de 16.264.015,87 lei cu TVA.

„Am convingerea că sucevenii vor aprecia noua Zonă de Agrement, cu spații pentru sport și recreere din orașul nostru.
Prioritatea de grad zero în continuare o reprezintă consolidarea malurilor, lucrare care nu a fost posibil de realizat în cadrul proiectului”, a conchis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.