După ce melodia sa a devenit un imn al românilor din țară, dar mai ales al celor care își duc viața în alte țări, printre străini, îndrăgita artistă de muzică populară Laura Olteanu vine în fața  sucevenilor și a tuturor românilor cu un spectacol-eveniment.

Acesta va fi un  un omagiu adus muzicii care, cu siguranță,  va face inimile românilor să bată în același timp, duminică, 31 martie, când Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava va fi  gazda spectacolului „Acasă-i România”.

Pentru prima dată pe scena din Suceava, celebra orchestră a Fraților Advahov va oferi un spectacol de zile mari, alături de invitații de seamă ai artistei, iar Vitalie și Vasile Advahov promit momente memorabile pentru cei care vor fi prezenți în sală.

Bucovina este  o regiune cu tradiții și istorie asemănătoare cu cele ale noastre, din Moldova, iar  un spectacol de o asemenea anvergură nu poate decât să ne bucure și să ne responsabilizeze. Am avut mai multe solicitări pentru a concerta în Suceava, ne-am dorit să ajungem, însă din diferite motive nu am reușit să ajungem. Știm sigur că publicul de la Suceava este foarte dornic să ne vadă, la fel cum și noi așteptăm din tot sufletul, întâlnirea cu sucevenii”, au declarat, pentru SuceavaLive, frații Advahov.

Despre frumoasa și fructuoasa colaborare cu artista Laura Olteanu, Vitalie și Vasile Advahov spun astăzi că timpul a dovedit că este una de succes și că în toată această reușită se află și o contribuție sufletească.

Colaborarea cu artista Laura Olteanu a început în anul 2016 când am acceptat cu mare plăcere să realizăm împreună mai multe proiecte. Laura Olteanu este o cântăreață profesionistă de muzică populară, cu o voce deosebită, pe care noi o apreciem mult”, au mai spus frații Advahov.

Aceștia au mai spus că de fiecare dată când înregistrează o piesă, fie instrumentală sau vocală, depun energie și transmit emoții, iar fiecare proiect este tratat cu maximă seriozitate, la fel ca și „Acasă-i România”.

Era de așteptat ca melodia <<Acasa-i România>> să fie una de succes, deoarece are un subiect actual, iar noi am depus tot efortul ca muzica să fie cea care transmite mesajul profund. Am avut multe concerte împreună cu Laura și proiectele și planurile noastre merg mai departe. Următorul proiect mare se referă la lansarea celui de al doilea CD la care lucrăm și pe care îl dorim gata în curând”, au mai spus artiștii moldoveni.

Despre evenimentul care o are ca protagonistă, artista Laura Olteanu spune că este unul inedit și că toți cei care vor participa sau îl vor viziona ulterior se vor convinge de acest lucru.

Am inima plină de bucurie și emoție, dar și foarte multă energie. Aștept de multă vreme acest spectacol și sunt convinsă că la fel ca mine îl așteaptă și cei care visează în limba română, tresar de emoție la aceleași cântece, plâng de aceleași doruri”, a declarat Laura Olteanu.

Pe lângă orchestra Fraților Advahov, pe scena suceveană, duminică, 31 martie, de la ora 17,  vor mai fi artiști consacrați și iubiți precum Marcela Fota, Lucian Drăgan, Aurora și Săndel Mihai, Ruxandra Pitulice și Gheorghe Rizea, Sorin Filip, Adriana Ochișanu, Igor Rusu și Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.