Prefectura Suceava  a anunțat decesul a două persoane, unul – la data de 28 februarie, la Bosanci, celălalt – la data de 1 martie, la Vadu Moldovei, decesul prin hipotermie fiind confirmat, deocamdată, prin investigația anatomo-patologică, în cazul de la Bosanci.

La data de 28 februarie, Poliția Rurală Ipotești-Postul de Poliție Bosanci, a fost sesizată că un bărbat de 59 de ani – C.C. din Bosanci- a fost găsit decedat, în curtea locuinței sale, în jurul orei 14,30.

Potrivit adresei Poliției, din discuțiile purtate cu membrii familiei a rezultat că bărbatul a fost găsit decedat de către sora sa, nu era căsătorit, locuia singur și era cunoscut ca un mare consumator de băuturi alcoolice.

În acest caz, la solicitarea Poliției, la data de 1 martie a.c., la morga Spitalului Județean de Urgență Suceava a fost efectuată autopsia. Conform certificatului medical constatator, data decesului este 28 februarie 2018, iar cauza decesului este “insuficiență cardio-respiratorie acută” și “hipotermie”.

Reamintim că primul caz de deces prin hipotermie a fost cel al unui bărbat de 65 de ani din Straja, la data de 25 februarie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.