Peste 150 de femei din județul Suceava, însoțite de Larisa Blanari, președinta Fundației „Ana – Inimă de copil”, dar și de primarii Maria Pleșca de la Voitinel și Dănuț Candrea de la Dorna Candrenilor și de doi preoți suceveni, au fost în pelerinaj la Mormântul Părintelui Arsenie Boca.
Pelerinajul, cel de-al doilea organizat de fundația condusă de Larisa Blanari, a durat două zile, plecarea fiind vineri, 10 noiembrie, iar întoarcerea acasă, sâmbătă, 11 noiembrie.
Președinta Fundației „Ana – Inimă de copil” a spus că și această călătorie a fost una plină de emoții și, deși vremea de afară era mohorâtă, în sufletele pelerinilor era soare.
„În pelerinaj la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Am plâns, ne-am bucurat, am cântat și ne-am rugat împreună.
Târziu ne-am întors din pelerinajul de la Mănăstirea Prislop, de la mormântul Părintelui Arsenie Boca, și îi mulțumesc bunului Dumnezeu că am ajuns cu toții bine acasă, la Suceava.
Trei autocare, cu aproape 150 de femei și doi preoți, au plecat de vineri seară într-un pelerinaj organizat de Fundația Ana – Inimă de Copil (al doilea din acest an).
Deși pe-o vreme mohorâtă, în suflete ne-a fost tot timpul soare și frumos, simțindu-ne conectate nu doar între noi, ci și cu învățăturile și binecuvântările Părintelui Arsenie Boca.
Dumnezeu ne însoțește pe fiecare în viață și pe măsură ce îl cunoaștem și îl iubim, cum zicea părintele Arsenie Boca, viața noastră va fi luminată cu lumina cea adevărată.
Mi-am luat fetița în brațe și i-am povestit până să adoarmă despre câte lucruri frumoase am trăit în această drumeție plină de spiritualitate, iar în această primă parte a zilei de duminică, după slujba de la biserică, am ținut să vă scriu aceste rânduri pentru a vă mulțumi tuturor celor care ați luat parte la acest pelerinaj.
Am primit multe mesaje care m-au emoționat profund și care mi-au arătat încă o dată ce frumos, ce înălțător e să dăruiești bucurie.
Să faci oameni fericiți, într-o societate în care știm tot mai mult să ne facem rău unul altuia sau cel puțin să ne tratăm cu indiferență.
Mi-au fost alături în această misiune de a dărui bucurie, și le mulțumesc din suflet pentru prezența lor, primarii comunelor Voitinel și Dorna Candrenilor, Maria Pleșca și Dănuț Candrea.
Așa cum le mulțumesc și celor doi preoți care ne-au însoțit și care ne-au făcut călătoria mai ușoară și mai profundă”, a transmis Larisa Blanari, președinta Fundației „Ana – Inimă de copil”, la întoarcerea acasă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.