O societate comercială a fost păgubită de 10.000 de euro, de către un fost angajat.

Un bărbat de 43 ani, din municipiul Suceava a sesizat poliția ieri, 23 iunie, despre faptul că persoane necunoscute i-au furat autoturismul care se afla parcat în curtea  unei societăți comerciale din municipiul Suceava.

În urma audierii, reclamantul a declarat polițiștilor faptul că a constatat că lacătul care asigură poarta de intrare al societăţii este distrus, iar din interior a fost sustras un autoturism care aparţine unui cetățean din comuna Dumbrăveni și care se afla în curtea societăţii de circa o săptămână, pentru reparații.

Cu ocazia cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au constatat cheile autoturismului, care erau puse în atelierul din cadrul societăţii, iar uşa de acces pentru autoturisme era deblocată din interior. Tot din interiorul atelierului au mai fost sustrase mai multe bunuri, respectiv două bormaşini cu acumulatori, două încărcătoare acumulatori, un aspirator tapiţerii, doi acumulatori auto fără marcă, două truse de scule, o staţie de emisie recepţie. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 10.000 euro.

Suspect de comiterea faptei este un bărbat de 33 ani, domiciliat în municipiul Cluj Napoca, fără forme legale pe raza municipiului Suceava, care a lucrat în calitate de muncitor necalificat la societatea păgubită.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  furt calificat, în vederea identificării autorului și recuperării prejudiciului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.