O tânără de 24 ani din Vicovu de Sus a anunțat poliția după ce l-a surprins pe un localnic, în vârstă de 25 ani, cum i-a sustras din locuința aflată în construcție mai multe bunuri.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că ieri, 22 octombrie, în jurul orei 15.30, reclamanta s-a deplasat la locuință pentru a lua unele lucruri, ocazie cu care a observat că din curte a demarat un autoturism, înmatriculat în Anglia, la volanul căruia se afla pârâtul, persoană pe care o cunoaște bine, pe scaunul din stânga față se mai afla o persoană necunoscută, iar printre scaune erau gențile cu lucruri.

Astfel, autorii faptei au pătruns în locuință prin forțarea ușii de tip termopan și au sustras 6 drujbe, 7 sau 8 flexuri, două generatoare electrice, 3 mașini de tuns iarba, 3 truse de scule și un hidrofor, bunuri ce aparțin fratelui reclamantei, care momentan este plecat în străinătate, valoarea acestora fiind de circa 10.000 euro.

Cercetările sunt continuate față de bărbat, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii faptei și identificarea celorlalte persoane implicate în furt, urmând să se dispună procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.