La data de 2 iunie, un bărbat de 33 ani, din municipiul Suceava a sesizat prin 112 faptul că persoane necunoscute au intenţionat să-i fure autoturismul care se afla parcat în curtea locuinţei sale, în timp ce el era plecat de la domiciliu.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat că partea vătămată a plecat împreună cu familia de la domiciliul său în judeţul Botoşani, pentru a face o vizită la părinţi. În seara respectivei zile, bărbatul a fost anunţat de un vecin despre faptul că autoturismul său, care se afla parcat în curte, a fost luat de o persoană necunoscută şi a fost scos din curte, după care s-a tamponat de un stâlp de la gardul vecinului său.

Autorul faptei a intrat în curtea locuinţei şi găsind autoturismul dezasigurat a intrat în interior, unde a găsit cheile de contact în buzunarul portierei dreapta faţă şi cu ajutorul acestora a pornit autoturismul, ieşind din curte cu tot cu poarta provizorie din plasă de sârmă. S-a oprit în gardul vecinului, apoi a coborât din autoturism şi a plecat.

Din interiorul autoturismului nu lipsesc  bunuri sau valori, iar valoarea prejudiciului este de aproximativ 100  lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de  furt calificat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.