Joi, 10 octombrie, la ora 12.00, polițiștii SPR 14 Vama au fost sesizați telefonic de către S. D., în calitate de inginer al SC Calcarul SA, despre faptul că în noaptea precedentă, persoane necunoscute au sustras combustibil dintr-un utilaj care era parcat pe un imaș din comuna Vatra Moldoviței.

Cu ocazia deplasării la fața locului, a fost identificat apelantul, iar din discuțiile purtate cu acesta s-a stabilit faptul că din luna septembrie 2019, SC Calcarul SA execută lucrări de construcție a unui pod peste pârâul Moldovița, în com. Vatra Moldoviței. În seara de 09.10.2019, angajații SC Calcarul SA Pojorâta au parcat utilajele pe un imaș în imediata apropiere a locului în care aceștia desfășoară activitățile.
În dimineața de 10.10.2019, aceștia au sesizat faptul că a fost forțat dispozitivul de alimentare la un utilaj și s-a sustras motorină fără a se putea preciza cu exactitate cantitatea.
Inginerul de lucrare, a declarat că SC Calcarul SA nu are încheiat un contract de pază cu vreo firmă de specialitate pentru bunurile folosite la lucrarea din com. Vatra Moldoviței,
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.