În urma continuării cercetărilor în cauzele privind furtul din data de 14 octombrie, la ora 15.52, polițiștii au reușit miercuri, 22 octombrie, identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptelor ca fiind un minor de 16 ani și un tânăr de 22 de ani, ambii din comuna Pojorâta.

În ziua de 14 octombrie, agenţii Postului de poliție Sadova au fost sesizați de un bărbat de 36 de ani, din localitate, despre faptul că în intervalul orar 11.00 – 15.00, cât a lipsit de la domiciliu, persoane necunoscute au pătruns în locuința sa, de unde i-au sustras mai multe bunuri şi furtul din locuinţa unui bărbat de 71 de ani din aceeaşi localitate, care a sesizat faptul că persoane necunoscute i-au sustras bani și bijuterii în valoare de 600 lei.

În urma identificării autorilor faptelor, polițiștii au reușit recuperarea unui telefon mobil furat, acesta fiind restituit părții vătămate.

Cercetările continuă față de suspecți, fiind dispusă efectuarea unei expertizei psihiatrice a minorului implicat în comiterea faptelor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.