La data de 06.04.a.c., ora 11.22, Secţia de Poliţie Burdujeni a fost sesizată de o femeie de 48 de ani, din comuna Zvoriştea, despre faptul că, în cursul zilei, în jurul orelor 11.00, în timp ce se deplasa pe str. Calea Burdujeni din municipiul Suceava, o tânără i-a sustras din buzunar o sumă de bani.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 06.04.2015, în jurul orelor 11.00, victima s-a deplasat la o unitate bancară din zona Burdujeni, de unde a ridicat suma de 500 euro, iar când a ajuns pe aleea din parcul de pe Calea Burdujeni, a surprins lângă ea o tânără care îi căuta în buzunarul gecii și în spatele acesteia un bărbat care o amenința.
Fiind speriată şi luată prin surprindere, victima nu a realizat ce se întâmplă, însă după ce tânăra a plecat, a observat că autoarea i-a tăiat buzunarul gecii, i-a sustras suma de 500 de euro și cartea de identitate și i-a produs o leziune superficială la mână și abdomen.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.