Duminică, 14 iunie, lucrătorii SPR 2 Ipoteşti au fost sesizaţi direct de către G. Nicolae din sat Verești, comuna Verești, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în casa fiului său și au sustras mai multe obiecte.

G. Cristian, de 39 ani, se află plecat în străinătate, de circa 3 ani de zile. De locuința sa din Verești se ocupă o vecină. La 12 iunie 2020, G. Nicolae a mers la locuința fiului său și a observat că o ușă de la o anexă este forțată și deschisă. A închis ușa respectivă, a reparat-o și a bătut-o în cuie. Ulterior, la 14.06.2020, în urma unei discuții cu soția sa, bărbatul s-a hotărât să anunțe organele de poliție despre evenimentul produs.
Fiind contactat telefonic, G. Cristian a susținut că în casă nu se aflau sume de bani sau bijuterii, dar are depozitate scule electrice. Nu a putut preciza în momentul efectuării cercetării la fața locului cu exactitate ce obiecte i-au fost sustrase, acestea urmând a fi precizate în luna august când se va întoarce acasă.
Locuința era asigurată cu sistem de monitorizare antiefracție, care, din cauza unei defecțiuni nu a funcționat. Locuința nu este supravegheată video.
În cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “furt calificat” ce urmează a fi soluţionat procedural de către lucrătorii P.P. Verești.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.