Un bărbat, din municipiul Suceava, a sesizat ieri, 18 iulie 2016, în jurul orei 10:00, prin SNUAU 112 faptul că, dintr-o locuinţă în construcţie amplasată pe raza localităţii Pătrăuţi, aparţinând fratelui său, s-au furat mai multe bunuri.

Locuința, aflată în prezent în stadiul „la roşu”, aparține unui bărbat de 30 de ani, din orașul Salcea, care este plecat la muncă în Irlanda, tatăl celui în cauză fiind cel care are în grijă construcția.

Potrivit unui comunicat al I.P.J. Suceava, în prezent, la imobil lucrează un bărbat, din oraşul Salcea, care montează instalaţia sanitară, astfel că, la 16.07.2016, în jurul amiezii, după terminarea activităţilor, instalatorul a asigurat imobilul şi a părăsit locaţia. La 18.07.2016, în jurul orei 09.30, când tatăl proprietarului imobilului a venit la locuinţă pentru a verifica starea acesteia, a constat că de la imobil au fost sustrase un număr de 4 geamuri cu tâmplărie PVC şi geam termopan, cu tot cu rulouri din aluminiu, de diferite dimensiuni şi o uşă de acces confecţionată din acelaşi material.

Oamenii legii au întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de poliţişti, sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.