Un bărbat din municipiul Suceava, a sesizat prin SNUAU 112 sâmbătă, la ora 19:30, faptul că, între orele 14:00-19:30, persoane necunoscute au pătruns în imobilul pe care fiul acestuia îl deține, aflat în construcție, pe raza comunei Șcheia, pe imașul satului Șcheia, de unde au sustras mai multe bunuri.

Hoții au pătruns în curtea imobilului, apoi în interior, unde au răscolit o parte din bunuri și de unde au sustras diferite cabluri de alimentare și o mașină de tuns, două truse cu imbusuri și o bormașină.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, în urma investigațiilor efectuate, la aproximativ 300 de metri sud de casa persoanei vătămate, au fost găsite bunurile menționate, ce au fost sustrase din imobil.

S-a întocmit dosar penal, iar oamenii legii continuă cercetările cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor și soluționării procedurale a cauzei.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună toate măsurile necesare pentru protejarea bunurilor. De asemenea, poliţiştii vă recomandă să nu depozitaţi bunuri de valoare în casele în construcţie sau nelocuite şi să montaţi sisteme de securitate eficiente pentru a preveni furturile din locuinţă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.