Trei tineri, cu vârste între 19 şi 22 de ani, au fost prinşi de poliţişti, la câteva zile după ce au dat o spargere într-un bar din Părhăuţi, de unde au furat bani şi băuturi alcoolice.

Pe 14 martie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la un furt dintr-un bar, de pe raza localităţii Părhăuţi. În urma  verificărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea autorilor faptei ca fiind trei tineri, de 22 și 21 de ani, ambii din oraşul Cajvana, respectiv 19 ani, din comuna Todirești.

Aceștia au declarat faptul că în noaptea respectivă, în jurul orei 02.30, s-au deplasat la barul în cauză cu un autoturism şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au pătruns în incinta localului, prin forțarea și înlăturarea unui panou PVC de la ușa de acces. Din interiorul barului, aceștia au sustras băuturi alcoolice, suma de circa 500 de lei, precum și o combină muzicală audio, pe care au abandonat-o ulterior în apropiere.

Cei trei au fost de acord să achite prejudiciul cauzat. În cauză, s-a dispus continuarea urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.