În data de 4 mai, poliţiştii Postului de poliție Straja au fost sesizați de o femeie, cu privire la faptul că în noaptea de 3 spre 4 mai, persoane necunoscute au pătruns într-un magazin mixt de pe raza localității, de unde au sustras mai multe bunuri.

Polițiștii deplasați la faţa locului au stabilit că în jurul dimineții, când gestionara a venit la serviciu, a observat faptul că mărfurile din magazin sunt răvășite.

Cu ocazia desfășurării activității de cercetare la fața locului, s-a stabilit faptul că autorii furtului au dislocat cele două coli de azbociment, au pătruns în podul imobilului, iar de aici în depozitul de mărfuri și magazin, de unde au sustras mai multe bunuri (tutun, băuturi alcoolice, alimente, cafea și produse de igienă personală), în valoare de aproximativ 7.800 lei.

Societatea comercială este dotată cu sistem propriu de alarmare contra efracției, dar în stare de nefuncționare. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.