Duminică, 16 februarie, la ora 2:42, polițiștii din cadrul SPR 3 Marginea au fost sesizați de către reprezentații RPG Rădăuți că la sediul unui magazin din comuna Marginea, s-a declanșat alarma antiefracție.

La fața locului s-a constat că persoane neidentificate au spart sticla de la ușa de acces în unitate folosind un levier și un ciocan, după care  au pătruns în interiorul magazinului de unde au sustras aproximativ 100 lei, mai multe pachete de țigarete și mai multe sticle de băuturi alcoolice, apoi au părăsit incinta magazinului și s-au îndreptat într-o direcție necunoscută.

Procedând la vizionarea imaginilor surprinse de sistemul de supraveghere s-a stabilit că în incinta magazinului au pătruns doi bărbați cu vârste de aproximativ 17-20 ani.

Ulterior, în jurul orelor 3:30, în centrul comunei Marginea, în zona primăriei a fost identificat N.V., de 16 ani, localnic, care era îmbrăcat cu o geacă asemănătoare cu cea a autorului furtului și prezenta o plagă la nivelul degetului mic de la mâna stângă. Procedându-se la efectuarea controlului corporal al acestuia s-a găsit asupra sa un pachet de țigarete marca „Wiston”, 1 pachet de țigarete „Viceroy” ascuns în șosete, iar în zona intimă, ascunse în lenjeria intimă au fost găsite două pachete de țigarete „Viceroy” și 59 lei, bunuri despre care a precizat că le-a sustras din incinta magazinului.

S-a stabilit că al doilea autor se numește Valentin R., de 21 de ani, din comuna Marginea, acesta fiind identificat la domiciliul său.

Prin ordonanță s-a dispus reținerea suspecților pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 16.02.2020, orele 14:30, până la data de 17.02.2020, orele 14:30, cei în cauză fiind introduși în Centrul de reținere și arest preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.