Duminică, 9 martie, poliţiştii din comuna Şcheia au fost anunţaţi de două furturi, unul dintr-o cabană şi unul dintr-o casă din localitate.

În jurul orei 12.15, Poliţia comunală Şcheia a fost sesizată de un bărbat de 63 ani, din judeţul Botoșani, despre faptul că în zilele de 8 sau 9 martie, persoane necunoscute au pătruns în cabana sa din comuna Șcheia, de unde i-au sustras mai multe bunuri.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că ușa de acces a cabanei este forțată, iar din interior au fost sustrase scule folosite în activitatea de apicultură.

„Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Tot duminică, în jurul orei 12.35, un bărbat de 40 ani din comuna Şcheia, a sesizat poliția prin 112 despre faptul că în intervalul orar 09.00-12.00, persoane necunoscute au sustras din locuinţa sa mai multe bunuri.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce victima era plecată de la domiciliu, persoane necunoscute au escaladat gardul împrejmuitor al casei și, după ce au forţat un geam, au pătruns în locuinţă, de unde au sustras bunuri electronice și telefoane mobile.

În acest caz, cercetările vizează şi infracţiunea de distrugere, pe lângă cea de furt.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.