Două persoane au raportat ieri polițiștilor suceveni faptul că persoane necunoscute le-au sustras din locuința personală diferite bunuri.

Poliţia comunală Şcheia a fost sesizată de un bărbat de 47 de ani, din municipiul Suceava, despre faptul că de la locuinţa pe care o deţine în comuna Şcheia, în perioada 22 – 29 iunie persoane necunoscute i-au sustras două inele din aur.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că în perioada 22 – 29 iunie, partea vătămată a fost plecată în concediu împreună cu familia, iar în locuinţă a avut acces cumnatul său și soția acestuia, care fac curat în mod regulat în acel imobil. Valoarea prejudiciului este estimată de partea vătămată la suma de 1.500 euro. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului.

În comuna Moldova Sulița, un bărbat de 68 de ani a sesizat faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuință suma de 200 euro. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat una dintre ferestrele locuinței în poziția întredeschisă, iar ochiurile de geam sparte.

Partea vătămată a relatat  faptul că în seara zilei de 01 iulie s-a deplasat la un văr de-al său, care locuiește pe raza comunei, unde a înnoptat, iar când a revenit la domiciliu a constatat că i-a fost sustrasă suma de 200 euro. În cauză s-a întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.