Sportivul dornean Gabriel Bularda a luat startul sâmbătă, 5 mai, la Campionatul Balcanic de Alergare Montană din localitatea Vrnjacka-Banja-Serbia. La finalul competiției acesta a obținut medalia de argint cu reprezentativa României.

Se vede lipsa de pregătire a sportivului meu, Bularda Gabriel, care o lună de zile a tatonat transferul la CS Botoșani. Totodată, s-a văzut că la acel club nu a făcut o pregătire specifică și s-au observat rezultatele la ultimele trei competiții la care a participat. Sper ca acest duș rece pe care l-a primit să fie pentru sportivul dornean un semn de întrebare în astea două luni, cât au mai rămas până la Campionatul European de alergare montană care are loc la Skopje-Macedonia, pe 1 iulie. Îmi doresc ca Bularda Gabriel să muncească și să se odihnească pentru a-și apără titlul de Campion European obținut anul trecut”, a declarat antrenorul Prâsneac Cristian.

Echipa României a fost formată din Tocilă Cătălin, cu dublă legitimare la LPS Suceava și la SCM Gloria Buzău și care a ocupat locul patru, Bularda Gabriel de la CSM Vatra Dornei care a ocupat locul 5, Rădoi Marius, cu dublă legitimare- la CS Atletics Slănic Prahova și la CSM Dorna Vatra Dornei, care a ocupat locul 7, și locul 9 Liscan Catalin de la LPS Botoșani.
La final antrenorul Prâsneac Cristian a ținut să mulțumească Primăriei  și Consiliului Local Vatra Dornei pentru sprijinul financiar acordat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.