Situația în care se află Spitalul Județean Suceava a fost comentată de fostul vicepremier Gabriel Oprea, care a declarat că a vorbit cu secretarul de stat Ionel Paul Oprea, militar de carieră, trimis la Suceava să coordoneze conducerea militară de la spital, care i-a explicat cum stau lucrurile aici.

„ Am vorbit cu domnul general chirurg Paul Oprea, cu domnul Raed Arafat, care este unul dintre cei mai credibili și profesioniști oameni din România, sunt convins că vor lua toate măsurile ca aceste lucruri să nu se mai întâmple la Suceava, să se lămurească lucrurile. A spus și domnul Arafat că este o anchetă în derulare. Sunt convins că se va tăia în carne vie. Cine a greșit în mod abuziv să plătească”.

Obiectivul strategic al statului român este să protejeze toți cetățenii în această stare excepțională. Cine se crede boierul șef trebuie să dispară. Acum trebuie să dăm dovadă de profesionalism în primul rând. Paul Oprea este un profesionist, sunt convins că el și conducerea de la Suceava au deja rezultate pozitive”, a opinat Gabriel Oprea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.