Vicepremierul Gabriel Oprea a făcut, duminică, un anunț așteptat de milioane de români. Invitat în emisiunea “Jocuri de putere”, de la Realitatea TV, Gabriel Oprea a afirmat că în momentul de faţă România este un exemplu în lupta împotriva corupţiei. De asemenea, vicepremierul și-a exprimat convingerea că “România va intra anul acesta în spaţiul Schengen, măcar cu aeroportul”.

“Eu cred că suntem un exemplu în momentul de față, în Europa, atât privind lupta împotriva corupției, dar și faptul că România este o țară sigură într-o lume nesigură, mai ales în contextul de securitate din regiune.

Există acest moment istoric vizavi de corupția din România, în care toate instituțiile statului își fac cu adevărat datoria. Eu cred că orice om normal la cap în această perioadă caută să nu mai facă greșeli și caută să respecte legea, că dacă nu respectă legea, o pățește. Cred că în momentul de față, încet dar sigur, toate aceste lucruri se vor reduce foarte mult”, a declarat Gabriel Oprea.

“România va intra în spaţiul Schengen în 2015”

“Sunt convins că România va intra anul acesta în spaţiul Schengen, măcar cu aeroportul. Am scris tuturor miniştrilor de Interne şi am primit confirmări de sprijin. Vom intra macar cu aeroportul. Am vorbit şi cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Victor Ponta despre acest lucru”, a mai spus vicepremierul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.