Preşedintele interimar al PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat marţi că va face o echipă unită cu Robert Negoiţă, ales la CExN al partidului în funcţia de secretar regional pe Bucureşti – Ilfov.

„Aş vrea să le mulţumesc colegilor mei din CExN pentru votul de astăzi, în special dlui preşedinte Liviu Dragnea pentru încredere. Dar aş vrea să fac o menţiune specială faţă de Robert Negoiţă, preşedintele până acum al PSD Bucureşti, care a anunţat în cadrul CExN propunerea ca eu să devin preşedinte interimar al PSD Bucureşti. Îi mulţumesc pentru această încredere, îi garantez că împreună cu domnia sa (…) vom fi o echipă unită şi vom face în aşa fel încât tensiunile dintre unii colegi să dispară, să muncim împreună în folosul cetăţenilor din Bucureşti şi din Ilfov. Sunt absolut convinsă că bucureştenii şi ilfovenii au nevoie de oameni responsabili, de oameni care să le facă viaţa mai bună, să nu mai fie poluare atât de mare, să nu mai fie un trafic infernal şi tot ce au nevoie aceşti cetăţeni să fie rezolvat atât la sectoare, cât şi la Primăria Municipiului Bucureşti”, a afirmat Gabriela Firea, la Palatul Parlamentului, la finalul reuniunii CExN al PSD.
Robert Negoiţă, primar al sectorului 3, i-a urat la rândul său mult succes Gabrielei Firea în noua poziţie pentru care acesta a propus-o.
„Şi o susţin cu toată convingerea şi cu toată puterea mea. E o chestiune de principiu, şi anume că cel care îşi asumă candidatura trebuie să şi conducă. Este cea mai bună formulă, am avut mai multe discuţii cu preşedintele partidului în care mi-am exprimat dorinţa de a nu candida la Primăria Generală, pentru că am prea multe proiecte la sectorul 3 pe care le-am realizat şi care unele, multe dintre ele, încă trebuie finalizate.
În consecinţă, tocmai că discutăm de principii, eu respect principiile, de aceea am făcut un pas lateral”, a precizat Negoiţă. El şi-a exprimat susţinerea pentru Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Capitalei.
„O susţin pe doamna Firea şi am credinţa că are şanse maxime să câştige Primăria Generală, mai ales că avem nevoie de o schimbare în Bucureşti şi avem nevoie să schimbăm acest oraş în bine. Aşa cum ne place să mergem în Vest şi vedem oraşe frumoase, bine organizate, să vedem şi aici în Bucureşti. Şi, mai ales, avem nevoie de o bună colaborare între primarul general şi primarii de sector. Este esenţială această colaborare. Sunt convins că astăzi s-a format o echipă puternică pentru campanie şi în PSD, o echipă care va aduce câştig în primul rând bucureştenilor”, a spus Negoiţă.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.