Deputatul ALDE, Constantin Galan, a pus punct tuturor speculațiilor din ulima perioadă. Acesta a declarat pentru SuceavaLive, că deputatul PNL, Ștefan Alexandru Băișanu, nu va candida, sub nicio formă, din partea ALDE, la Primăria Suceava.

„N-are cum să candideze din partea partidului nostru. Nu se poate așa ceva. El trebuie să candideze din partea partidului său, sau independent. N-a fost la nicio negociere. El se laudă pentru că și-ar dori, dar de la dorință, până la împlinirea dorinței este drum lung. Eu nu concep să fiu coleg cu el”, ne-a declarat Constantin Galan.

 

ALDE nu bate palma cu PSD la nivelul județului Suceava

Deși, la nivel național liderii PSD şi ALDE au semnat un protocol de colaborare în vederea alegerilor locale, la nivelul județului Suceava se pare că lucrurile stau diferit. Liderul liberalilor și democraților din județul Suceava, Constantin Galan, a declarat că la alegerile din vară ALDE va candida pe liste proprii.

„În toate localitățile din județ avem candidați proprii. Noi lucrăm la listele cu consilieri locali, consilieri județeni, primari, dar sunt oamenii noștri, nu ai PSD-ului. Nu mergem pe varianta de a face liste comune. Dacă cumva va exista o comună, în care cei de la PSD consideră că vor scoate un scor mai bun, dacă vor merge pe liste cu noi, poate vom accepta. Deocamdată nu ne grăbim cu lansarea candidaților”, a subliniat Galan.

În încheiere, acesta a recunoscut faptul că Vasile Mocanu este candidatul ALDE la Primăria Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.