Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat în cadrul conferinței de presă de miercuri, 3 martie, că a găsit soluția pentru a construi o grădiniță în cartierul Obcini. Potrivit edilului, construcția ar putea fi realizată pe un teren situat pe strada Duzilor, locație unde vor fi dărâmate într-o primă fază 69 de garaje pentru a face loc atât pentru construcția grădiniței cât și pentru amenajarea a trei parcări de reședință.

Primarul Ion Lungu  a subliniat că lansează acest proiect în dezbatere publică, iar ulterior va iniția apoi un proiect de hotărâre în acest sens care va fi supus votului Consiliului Local.

„Vrem ca până la jumătatea acestui an să definitivăm locația, iar mai apoi vom depune un proiect pe fonduri europene pentru a construi grădinița”, a subliniat primarul Ion Lungu. 

Trebuie spus că municipalitatea a pierdut peste 2 milioane de euro fonduri europene pentru ridicarea unei grădinițe în curtea școlii nr.9 din Obcini, după ce personalul unității de învățământ s-a opus.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.