În data de 4 mai, un echipaj din cadrul Poliției orașului Frasin a identificat și oprit pe D.N.17, pe raza localităţii, autoutilitara condusă de un tânăr de 21 ani, din oraşul Frasin, ce era însoțit de un altul de 23 ani, localnic.

În urma controlului, polițiștii au constatat că autoutilitara transporta în benă mai multe plase metalice de gard din sârmă galvanizată. Fiind întrebat de proveniența acestor plase, tânărul a declarat faptul că acestea aparțin tatălui său și le-a luat de la domiciliu, pentru a le comercializa și nu deține nici un document de proveniență.

În aceste condiții, s-a dispus reținerea celor 50 plase de gard în vederea stabilirii provenienței.

În continuarea verificărilor, poliţiştii au stabilit că de la Stația de apă aparținând Primăriei orașului Frasin, amplasată în satul Bucșoaia, în locul numit „Dealul Nemților”, obiectiv aflat în apropierea locuinței autorului, au fost sustrase 50 de plase de gard, în valoare de 3.500 lei.

Cu această ocazie, s-a constatat că plasele de gard sustrase corespund și ca dimensiuni, respectiv lungime, înălțime cu cele identificate în autoutilitară.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii de către cei doi a infracțiunii de furt calificat.

A fost informată Primăria orașului Frasin, proprietara obiectivului, iar bunurile sustrase au fot predate reprezentanților acesteia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.