„Jocul este esențial pentru dezvoltare, deoarece contribuie la bunăstarea cognitivă, fizică, socială și emoțională a copiilor și tinerilor. Jocul oferă, de asemenea, o oportunitate ideală pentru părinți să se implice pe deplin în educația copiii lor.” 

– The American Academy of Pediatrics

Jucăriile online se transformă în instrumente de învățare propice pentru dezvoltarea ulterioară a copiilor. Kidino.ro propune jucarii online cu ajutorul cărora părinții își pot educa copiii încă din sânul familiei. La doar un click distanță părinții sunt așteptați cu jocuri interactive, jucării din lemn sau centru de activitati bebe.

Jocul îi ajută pe copii să înțeleagă lumea și să descopere cum funcționează corpul lor. Prin intermediul jocului, aceștia explorează stări, sentimente și emoții prin care descoperă experiențe bogate în însemnătate și benefice în dezvoltarea lor ulterioară. 

În momentul jocului, copiii devin adevărați exploratori care reușesc să deprindă abilități prin joacă. Jocul oferă copilului o mare oportunitate de a-și dezvolta și exersa noi abilități în propriul ritm, iar cu alegerea potrivită de jucarii online părinții pot modela dezvoltarea în moduri importante.

Joaca alimentează relațiile cu sine și cu ceilalți. Ameliorează stresul și crește fericirea. Construiește sentimente de empatie, creativitate și colaborare. În dezvoltarea lor ulterioară și clădirea viitorilor adulți, copiii au nevoie de oportunități de joc pentru a contribui semnificativ la șlefuirea unei personalități complexe și bine dezvoltate a celor mici.

Pe lângă joc și joacă, provocarea părinților revine în momentul alegerii de jucarii online, întrucât acestea devin partenerii de joacă ai copiilor lor și le oferă șansa de a-și da seama de ceva singuri, le dezvoltă abilitățile de gândire logică și îi ajută să devină mai siguri pe ei că se pot descurca și singuri. De asemenea, îi ajută pe copii să dezvolte abilități de relații spațiale (înțelegerea modului în care lucrurile se potrivesc) și coordonarea mână-ochi.

Părinții sunt cei care se ocupă cu achiziționarea de jucarii online și misiunea lor se îngreunează atunci când nu reușesc să găsească acele activități care să sporească abilitățile cognitive sau de oricare altă natură a copiilor lor. În momentul alegerii unor jucarii online educative, părinții trebuie să consulte atributele pe care jucăriile promit să le dezvolte în cazul copiilor lor.

O jucărie educativă se concentreze pe dezvoltarea abilităților cognitive, fizice, educaționale (matematică, citire, scriere) sau socio-emoționale (relația cu celălalt, jocul de rol). Pe Kidino.ro orice părinte este întâmpinat de jucarii online pentru felurite nevoi ale micuților: citire, scriere, desen, matematică, dibăcie, concentrare și multe alte abilități care necesită șlefuire încă din fragedă pruncie.

Pe Kidino.ro găsești jucarii online potrivite și pentru bebeluși. La fel de importante ca cele pentru preșcolari sau școlari, jucăriile pentru bebeluși care provoacă zgomote, muzică și sunt ritmice reprezintă atracția principală a bebelușilor.

Jocul în primul an de viață este despre explorare. Bebelușii își folosesc cele cinci simțuri pentru a afla despre noua lume interesantă din jurul lor. Cea mai mare parte a jocului constă în „degustarea” unui obiect și scuturarea, lovirea sau aruncarea acestuia. Când bebelușul dezvoltă noi abilități motorii, jocul devine mai coordonat, iar odată cu creșterea, joaca împreună cu activitățile copilului devin mai complexe.

Pe Kidino.ro găsești centru activitati bebe ce include diferite activități educative, bogate în culori și cu diferite aplicații strălucitoare ce le permit copiilor să cunoască diferite forme și culori de la vârste foarte fragede. Aceste jucarii online conțin diferite activități care susțin mișcarea diferitelor blocuri din lemn pe șenile, transmisia uneltelor și alte astfel de activități care promovează dezvoltarea creierului celui mic.

Aceste interacțiuni îl ajută pe micuți să învețe totul despre limbaj, relații sociale dar și despre relația cauză-efect. O dată ce juniorii încep să înțeleagă relația dintre lucrurile din mediu înconjurător felul în care se simt lucrurile, ce gust au, cum sună și ce mirosuri emană, copiii sunt pregătiți pentru următoarea etapă a vieții lor: a afla cum funcționează lumea exterioară.

Despre Kidino.ro

Kidino.ro este un magazin online de jucării, jocuri, accesorii și articole pentru copii, dar și pentru bebeluși. Acesta se concentrează pe oferirea satisfacției părinților prin intermediul furnizării de jucarii online special concepute pentru a ajuta la dezvoltarea armonioasă a prichindeilor. 

Kidino.ro este locul ideal pentru copiii de pretutindeni, unde găsești jucării online, strălucitoare, jucării educative sau jucării din lemn, articole pentru sugari, balansoare și multe alte obiecte încântătoare cu muzică pentru copii. Misiunea Kidino.ro este să ofere cele mai tari experiențe de învățare în etapa de dezvoltare a micuților cu ajutorul unor produse la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.