Oamenii din comuna Drăgoieşti sunt alături de Gavril Mîrza şi Tiberius Brădăţan.

În faţa a peste 500 de locuitori ai comunei sucevene Drăgoieşti, candidaţii USL la alegerile parlamentare, Gavril Mîrza, pentru Camera Deputaţilor, şi Tiberius Brădăţan, pentru Senat, şi-au prezentat programul electoral.

Principalul act normativ care cere o modificare urgentă, în opinia candidatului USL pentru funcţia de deputat în colegiul nr. 3 Cajvana, Gavril Mîrza, este legea pensiilor, precizând că această lege nu mulţumeşte nici un pensionar.

Şi la Drăgoieşti, ca în toate localităţiile din colegiu, Mîrza a arătat că va susţine reducerea TVA-ului pentru produsele alimentare de bază la 9%, creşterea subvenţiilor pentru culturile agricole şi scăderea preţului la motorină. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean a adăugat că, în calitate de deputat, va susţine şi o lege prin care să fie permisă asocierea între comunele învecinate şi crearea de centre de depozitare şi sortare, creându-se astfel locuri de muncă pentru oamenii de la sate. Gavril Mîrza a spus că va promova o lege care să oblige hypermarketurile ca cel puţin 40% din produsele agricole vândute să fie produse provenite din centrele de depozitare din judeţul Suceava.

„Suntem preocupaţi de creşterea nivelului de trai al cetăţenilor. Nu e posibil să avem o ţară bogată cu oameni săraci. Stimaţi cetăţeni, nu vă promitem că după data de 9 decembrie prin şanţurile din Drăgoieşti va curge lapte şi miere. Dar vă asigurăm că vom milita în Parlamentul României pentru a reintroduce normalitatea în această ţară. Normalitatea înseamnă proiecte de legi care să-i trateze pe toţi cetăţenii la fel. Nu vor exista cetăţeni privilegiaţi. Asta pentru că noi îi vom sprijini pe cetăţenii de rând, pe micii întreprinzători şi pe toţi oamenii cinstiţi din această ţară”, a declarat Gavril Mîrza.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.